Marika és a mécsesek

2011.10.17. 17:04

Sötét van még reggel fél hatkor mikor a kisbolthoz érek.Akkorra végzek az újságkihordással.Ma reggel mécsesek égtek a bolt előtt.Először arra gondoltam reklám célból,mivel halottak napja közeleg.Benn a boltban mégsem tudtam  hagyni,hogy megkérdezzem:miért?Aztán jött a válasz:hát te még nem hallottad,hogy Marika meghalt?

Ki is volt Marika?-egy boltos,aki mindig oda figyelt ,hogy friss árút vigyek,mik az akciós termékek,mit érdemes venni, volt egy-két szava mindenkihez,soha nem bántó szándékkal.És egy személyes emlék:A faluban ő minden évben jelezte hogy nekem most van a házassági évfordulóm.Igen ő tudta.Az édesapját veszítette el akkor amikor mi zene szóval vonultunk a lagzis menettel.Most elment,nyugodjon békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiruapu.blog.hu/api/trackback/id/tr53309648

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Idegesít benne, hogy 11 év után is kedveskedni akar 2011.10.17. 23:05:45

27 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjemmel 11 éve vagyunk együtt. nem szeretek vele lenni minden idegesít benne még az is ahogy ennyi évután még mindig kedveskedni akar de még mindig nem tudja hogy mi az amit szeretek semmilyen téren. már éltünk kül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása